Trådlösa hörlurar med bra ljud

Att lyssna på musik kan vara det bästa som finns ibland. Men det värsta som finns är ju när sladden till ens hörlurar har trasslat ihop sig och du knappt kan räta ut den. Denna tid kan kännas som en evighet så lång att du inte längre blir sugen att lyssna på musik. 

Som tur är finns det något du kan göra för att slippa detta, så att du nästa gång bara kan sätta i hörlurarna och njuta av din favoritmusik. Räddningen är trådlösa hörlurar, så kallade bluetooth hörlurar! Då slipper du vänta lika länge som det kan ta att göra en data studio report, och kan istället direkt lyssna på det du vill. 

Två alternativ av trådlösa hörlurar

Apple Airpods är ett par populära hörlurar, som faktiskt är värda sin hype. De är anpassningsbara och har ett bra ljud både med och utan brusreducering. Om det regnar så behöver du inte oroa dig för att hörlurarna ska bli fuktskadade – de tål fukt, vilket är perfekt eftersom att det regnar åtta av tio fall i Sverige! 

Om du vill ha ett par hörlurar som är lite större och har riktigt bra batteri är SONY WF-1000XM3 för dig. De är väldigt smidiga – trots sitt komplicerade namn – och har faktiskt en av de bästa ljudkvalitéeerna som finns. 

Dessa exempel på trådlösa hörlurar är bara två av alla som finns på marknaden. Om du vill ha over head-hörlurar utan sladd finns även det. Så unna dig själv ett par sköna hörlurar och lyssna på din favoritmusik, dina bästa låtar eller en spännande podcast utan att behöva krångla med sladden!