Snygga interiörer till musikvideor

Det är alltid en utmaning att hitta nya intressanta platser att spela in musikvideor på. Här kommer vi med några spännande och unika idéer som du kan använda som inspiration till din nästa musikvideo. Vad sägs om ett spa i Stockholm, ett modernt hotell eller ett konstgalleri? Många ägare till spahotell och konstgallerier tar gärna chansen att få gratis publicitet, så det är ett smart utbyte som alla inblandade kan dra nytta av.

Eftersom span har så vacker inredning kan man verkligen dra nytta av interiörerna och även inkludera en scen i poolen till exempel. Det brukar också finnas tjusiga restauranger och lounger med vattenfall, vackra stenar, statyer och fin belysning.

Om du är intresserad av en plats rekommenderar vi att du kontaktar ägaren direkt och frågar om de är intresserade av ditt projekt. De brukar som sagt uppskatta gratis publicitet så det är god chans att de välkomnar ditt förslag. Om du hade en restaurang eller ett hotell, skulle du inte tycka att det vore kul om det spelades in en musikvideo där?

Moderna hotell har också fin inredning och olika platser och rum som är fina att filma i och det finns så många häftiga hotell i Stockholm. Kolla in Hotel Franz, Ett Hem, Hotel Rival, Lydmar Hotel, Victory Hotel och At Six för att nämna några få. Detsamma gäller restaurangerna runt om i storstan, så som Frantzén, Gastrologik eller Operakällaren, som kan vara intresserade av att organisera en inspelning en eftermiddag till exempel, mellan lunch- och middagsgästerna.