Roskildefestivalen och Sweden Rock

Festivalsverige är positiva inför sommarens planerade festivaler trots den rådande pandemin. Roskildefestivalen har redan börjat presentera artister till den kommande festivalen 2021! Så det ser ganska hoppfullt ut för oss som ser fram emot en sommar full av musik, vänner och glädje. Roskildefestivalen löper från 26:e juni till 3:e juli och bjuder på stjärnskott som Kendrick Lamar, The Strokes, Faith No More, Haim, Thom Yorke och Tomorrow’s Modern Boxes.

Vi ser personligen främst fram emot Thom Yorke och Fatoumata Diawara Feat. Angélique Kidjo från Mali – ett litet land i Västafrika som gränsar till Nigeria, Senegal och Mauretanien. Danish String Quartet (DSQ) och Dreamers’ Circus är också en spännande kombination som vi verkligen är sugna på att höra live!

Sweden Rock Festival är planerad från 9:e juni till 12:e juni med ett härligt program fullspäckat med klassisk rock, hårdrock, metal och lite blues. Guns n’ Roses, In Flames, Volbeat, Nightwish, Megadeth, Dropkick Murphys, Opeth och The Hellacopters är bara några exempel på alla ikoniska artister som har bokats in på Sweden Rock Festival 2021.

Vi har börjat nedräkningen till båda festivalerna! Mellan jul och sommar satsar vi på att leva ganska hälsosamt (fick en SodaStream kolsyremaskin i julklapp och även en riskokare från OBH Nordica) så att vi kan släppa på alla gränser när sommaren väl sätter igång. Turbonegro, Kadavar och Grave kommer också till Sweden Rock. Köp dina biljetter nu. Om festivalen skulle bli inställd i år igen kommer du att få tillbaka dina pengar, så det är inget man behöver oroa sig för.