När njuter du som mest av musik?

Många tycker om musik – och det är inte alls svårt att förstå, och inte alls något konstigt. För musik är något av det bästa vi har och som nästan hela världens befolkning har gemensamt. Men det som är olika från individ till individ är vilken musik man lyssnar på och när man njuter av den som mest.

Kanske njuter du av musik som mest under en sen sommarkväll med något gott att dricka? Eller när du ska starta dagen efter att ha druckit en god rödbetsjuice till frukost? Alla har olika stunder då de njuter som mest av musik. Men det bästa av allt är att du inte behöver välja endast ett tillfälle – utan du kan njuta av musik vid flertal tillfällen!

Musikens variationer

Eftersom att det finns så många olika variationer av musik så finns det musik som passar vid olika tillfällen. Om du sitter och tittar på en solnedgång en sommarkväll och det spelas snabb rockmusik så kanske du inte kan njuta lika mycket som du skulle kunna om det var en lugn och stämningsfull låt som spelades.

Men bara för att en stämningsfull och lugn låt passar en person som tittar på en solnedgång passar inte denna typ av musik för alla. Det kanske finns någon som vill titta på solnedgången med snabb rockmusik i öronen. Det är det som är så bra med musik. Att ingen behöver välja eller hålla fast vid en specifik variation av musik – det är bara att välja och vraka!