Musikhösten i Stockholm

Även om vi lever i märkliga tider just nu betyder det inte att musiklivet är helt dött. Tvärtom finns det en hel del att välja mellan för den som är ute efter underhållning. Vi börjar med att ta en titt på utbudet i Stockholm. Bor du inte i huvudstaden kan du göra det lite extra lyxigt med en minisemester och konsert eller föreställning.

Grunda med en härlig lunch i Stockholm innan du checkar in på hotellet och gör dig iordning för kvällens galej. Efter föreställningen kan du ta en drink och låta evenemanget sjunka in ordentligt innan det är dags för att sjunka ner i härliga hotellsängar. Morgonen efter står det hotellfrukost på schemat, och mycket mer än så behövs inte för att ladda batterier och tanka upplevelser.

Föreställningar på gång

Hösten erbjuder ett varierat program för alla oss musikälskare. På fotografiska kommer Weeping Willows göra en serie konserter. Magnus Carlsons fantastiska röst och deras gedigna låtkatalog borgar för att det kommer bli en upplevelse väl värd ett besök. Pernilla Wahlgren har Hybris är en ny humor- och musikshow där en ensemble med just Pernilla Wahlgren i spetsen underhåller publiken på Cirkus i Stockholm. Bland övriga medverkande finns Kim Sulocki, Ola Forssmed och Hanna Hedlund, så du kan räkna med en show med hög och jämn kvalitet.
Rockoperan om 80-talsbandet Noice, Noice &endash; du lever bara en gång skulle spelats nu i höst. Men på grund av pandemin som fortfarande härjar har man bestämt att flytta föreställningarna till na datum under 2021. Uppsättningen är fortfarande högintressant, dock. Den kommer att skildra de tidigaste åren av bandets historia fram till och med genombrottet och året efter.