Gör dig redo för sommarfestivalen

Sommaren innebär också festival säsong och bara i Sverige så finns det en festival för samtliga personer som du kan boka in dig på. Gillar du hårdrock så har du till exempel Sweden Rock, eller om du istället uppskattar reggae så har du en stor årlig festival på Öland att besöka som du kommer älska. Men det finns lite som du måste göra för att förbereda dig själv inför festival besöket. Du kan till exempel köpa rakapparater hos Apotea så att du kan göra dig lite sommarfin!

Gör en lista på band som du vill se

För att du inte ska missa de band som du vill se är planering alltid en stor fördel. Vilken tid och dag spelar banden du vill se? Gör sedan en planering och förhoppningsvis krockar ingenting. Att planera dagen underlättar markant!

Vart ska ni bo?

Beroende på vart ni ska bo och hur länge festivalen håller på är det lite olika saker som behöver tas med. Ska ni sova i tält så krävs det till exempel betydligt mer packning än om du har bokat hotell eller vandrarhem. Trots detta föredrar många att sova på en camping eftersom det bidrar till att ge den rätta festival känslan. Så för att du att du ska få med dig allting som behövs, skriv en packlista.

En annan sak som du måste tänka på är att ta med mat och dryck. Det är inte alltid som det finns möjlighet att handla när du går på festival och restauranger inne på området brukar vara väldigt dyrt. Värt att ha i åtanke!